V termínu od 27. do 29. května 2011 jsme absolvovali soustředění v Křižanově. Začínali jsme pátečním odpoledním tréninkem, a to v prostorách jídelny. Bohužel pršelo až do neděle, takže jsme trénovali převážně zde a v chatce. Lepší počasí jsme využili až v neděli. Hlavně jsme trénovali na blížící se zkoušky. Tréninky byly dvakrát denně ( dopoledne a odpoledne ) převážně pro upevnění a zdokonalení technik.  Večer byl ještě speciální třetí dobrovolný trénink, kde se cvičily kata. Tréninky byly rozdělené pro ty, kdo se připravovali na zkoušky – cvičili s Romanem a ostatní s Ondrou. V chatkách jsme trochu vysušovali mokré boty dětem,  ale cvičení  bylo.

dscn1030

Odehráli jsme i turnaj v ping-pongu, kde v dětské kategorii vyhrál Patrik Opavský, 2.místo Denisa Houserová  a 3.místo Lenka. V kategorii dospělých se na 1.místě umístil Roman Lysoněk, 2.místo Lubomír Hnátek a 3.místo obsadila Vladimíra Lysoňková. Jako zpestření bylo malování na obličej. Markéta s sebou měla barvičky a kdo si řekl jakoukoli tvář, tak mu ji Markéta krásně namalovala.

dscn1017

Sobotní večer došlo i na hraní společenské hry Activity, na kterou budeme vzpomínat a určitě ji ještě zopakujeme. Špekáčky jsme byli nuceni opéct na grilu, ale ani to nevadilo.

DSCN1035

Nedělní opravdu pěkné počasí nás vytáhlo hned ven, a došlo i na venkovní  míčové aktivity.  Trénink již byl možný venku a tak jsme začali během okolo rybníka.  Bohužel  neproběhl paintball a místní lanové centrum kvůli počasí, na které se zejména děti těšily. Celý pobyt byl rozhodně fajn v tom, že jsme se více všichni  poznali a strávili spolu více času než na všedních trénincích v běhu pracovních dní. Všichni sportovali, smáli se, měli fajn čas. Místo je to pěkné, a tak se tam opět rádi podíváme.

Každý jsme součástí celku. A tak v tom našem kolektivu vnímám Ondrovu sílu, Janin půvab, občas mi chybí Lubošův humor, když nedojde, Evinu plachost, Markétinu péči a zarputilost. Romanův klid. Plachý úsměv Mariina tatínka. Hanin tvrdý úder vytrénovaného hráče ping pongu. Obdivuji Vlaďku,co vše dělá. Pro Dana platí slovo informace.Šikovnost maďarského tatínka. Nadšení a výdrž dětí, s jakou běhali s pálkami do pozdních nočních hodin kolem stolu s námi.  Nenašli jste se zde všichni ?  Každý z nás  tvoří součást celku a díky všem jedincům  byla tato atmosféra jedinečná.

Věra Matoušková


No Comments Yet - You can be the first to comment!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.



Kalendář

Říjen 2024
P Ú S Č P S N
« Zář    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Přihlásit se k RSS


Facebook




Rosice
 
NSA
 
Ostrovacice
 
Telarnakriz
 
KTM
 
Army-airsoft
 
Richard